fbpx

Wij doen de vergelijking.
Jij kiest de beste rentevoet.

Dankzij onze simulatie de beste lening afsluiten
Dankzij onze simulatie de beste lening afsluiten

Wat is Helderlenen?

Helderlenen is de eerste Belgische digitale kredietmakelaar. We ontwikkelden een software die realistische rentevoeten in de Belgische markt gedetailleerd vergelijkt om zo voor jou de best hypothecaire lening te vinden.  

Daarbij zorgen wij voor het volledige onderhandelingsproces, waardoor de klant tijd bespaart en zelf geen verplaatsingen hoeft te doen. De meest passende kredieten krijgen zij online te zien in enkele minuten. 

Naast het vergelijkend proces en het zoeken naar het best passend woonkrediet, biedt Helderlenen ook persoonlijk advies of brengen zij de klant in contact met de bank naar wens.

Online simulatie

Onze waarden

agreement

Betrouwbaar

Wij staan garant staan om steeds de beste rentevoet te zoeken voor jou, waardoor wij een betrouwbare partner vormen in het zoekproces.

cloud sync

Toegankelijkheid en snelheid

Onze simulatie is heel gebruiksvriendelijk ontworpen en is snel en makkelijk te hanteren.

business deal

360° service

In tegenstelling tot andere spelers, staat Helderlenen in voor zowel de vergelijking van de verschillende leningen, de onderhandelingen met de banken en het afsluiten van de lening.

chating

Transparantie

Doorheen heel het proces blijven we op een transparante manier communiceren en handelen met de klant om de geloofwaardigheid van het concept te behouden.

Het team

Het team van Helder

Anton Libert

Domein VerantwooRdelijke DigitaaL

Persoonlijk advies voor al uw vragen

De gratis simulatie van uw hypothecaire lening